De Tai Chi for Health programma's zijn voor bijna iedereen toegankelijk. Ze zijn gemakkelijk te leren, veilig en effectief voor de gezondheid. Dr. Paul Lam en een team van Tai Chi en medische experts hebben deze programma's gecreëerd door authentieke traditionele Tai Chi, up-to-date medische kennis en effectieve onderwijsmethoden te combineren. De programma's zijn ontworpen om mensen in staat te stellen hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Hieronder vindt u 3 programma’s van Dr. Lam. Bij https://taichiforhealthinstitute.org/ , kunt u kiezen uit veel meer programma’s.

Elk programma heeft zijn specifieke functie.

Tai Chi for Arthritis is een veilig en gemakkelijk te leren programma waarvan bewezen is dat het pijn verlicht en de gezondheid verbetert.

Tai Chi for Osteoporosis is ontworpen om botverlies te vertragen, kracht op te bouwen en de levenskwaliteit te verbeteren.

Tai Chi for Energy bestaat uit twee verschillende Tai Chi stijlen. Deze combinatie zorgt voor een unieke synergie die u meer energie geeft, die uw gezondheid en welzijn verbetert, en uw vermogen om met stress om te gaan verhoogt.

Tai Chi for Arthritis
Tai Chi for Osteoporosis
Tai Chi for Energy